Pasji drekci

Komentarjev (1) // Objavljeno 16. February 2015 v Nekje vmes

Saj tega nisem mislila pisat sem, pa sem videla odziv na FBju in vidim, da nisem edina s tem mišljenjem, zato bom vseeno objavila.

Odkar je skopnel sneg moram na sprehodu dobesedno ves čas buljit v tla, da kakega ne ”nagazim”…ja pasjih drekov je, če se tako izrazim nebroj. Res ne razumem tega…če si kupiš psa, a je tako težko pobrat za njim njegov izloček? Slej ko prej bo tudi tebe čakala porcija, ki jo bo pustil kak drug pasji lastnik.

79035
Gremo s Hanno na sprehod pa vse kar delam je, da jo opozarjam: pazi derk, pazi kakec, glej pod noge, da ne boš stopila na kakega…ja pa halooo!?

Pa še nekaj…lastniki psov, a mislite, da ko skopni sneg, bo z njim čudežno izginil tudi pasji drek? 😛

Upam, da nisem koga užalila…ampak res sem moraa dat to ven, ker s emi zdi, da je vedno slabše.

1 Comment »

  1. Se absolutno strinjam in podpišem pod tole. Škoda, da se nekateri lastniki psov ne strinjajo in ne pobirajo. Jaz sem tudi danes na sprehodu pred blokom zagledala en šop drekcev. Najbrž ne bodo kul, če pospravijo za svojim psom. Skrajno neodgovorno.
    Poznam eno, ki je rekla, da je pobirala za svojim, potem je pa zagazila v tujega. In zato zdaj več ne pobira… In kdo je zdaj tu nor?
    Najbolje, da začnemo kar vsi povprek zraven še smetiti in pohitimo z že zelo naprednim uničevanjem našega planeta… Očitno živimo samo še za danes, ne za jutri

    Komentiral(a) by DaisyDee — February 16, 2015 @ 19:38

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Napiši kaj

Please copy the string U40ZS7 to the field below: